Friday, May 25, 2012

Urari de la multi ani: Ziua de nastere

Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara,iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi "La multi ani!",cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

Sa ploua incet deasupra ta/Cu picaturi de fericire/Sa fie visul tau un zbor de implinire.../Povara vietii sa-ti fie car cu sanatate.../Sa-ti fie sufletul scaldat in stropi de bunatate../Sa ai oricand in drumul tau un soare zambitor/Sa ai alaturi chipuri dragi si-un inger pazitor!

Tu,La Multi Ani! Arati diferit! Ce ti-ai facut? Ai slabit? Ti-ai schimbat stilu? Te-ai tuns? Ceva e schimbat la tine. Ah,cred ca stiu ce-ar putea fi! Ai mai imbatranit cu un an. =))

Felicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani!!!

Visele de azi sa devina realitate.. Sperantele de mine inpliniri. Orice cadere un pas inainte. Gindul bun sa te insoteasca mereu! LA MULTI ,MULTI ANI!!!

No comments:

Post a Comment